Llom amb pinya i bacó

Ingredients

  • Un Kg. de llom (tot d'una peça)
  • Un pot gran de pinya amb almívar
  • Uns 10 talls de bacó tallat ben fins
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre

6 racions

Utensilis

Una safata gran

Elaboració

Es talla el llom en talls verticals de la mida d'un centímetre, sense arribar al final, con si volguessis fer llibrets. Salpebrar i anar ficant un llibret de bacó i un altre de pinya, partida pel mig i al acabar el proces ficar-hi una malla o lligar-lo amb fil.
Col·locar en una safata l'oli d'oliva i la meitat de la pinya i es posa al forn a 180º durant una mig hora. Es tira la resta del suc de pinya i es deixa al forn durant una hora aproximadament girant-lo de tant en tant , es poden ficar la resta de les rodanxes de pinya escampades per la safata, queden molt bones.
Es treu del suc, es deixa refredar i es talla a rodanxes de un centímetre i abans de servis es ruixa amb el suc ben calent.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3030 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: