Fruita natural amb caramel d'avellana

Ingredients

  • Poma
  • Maduixes
  • Moló
  • Taronja
  • Pinya
  • Avellanes
  • Sucre

4 racions

Elaboració

Pelar tota la fruita i tallar.la a rodanxes, després posar.la al plat combinant la fruita.
Triturar l'avellana, posar.la per sobre la fruita i deixar.ho tot a la nevera.
A l`hora de servir.ho tirar el caramel per sobre de la fruita.
Caramel: Suc de pinya amb almívar i sucre remenat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

752 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: