Cloïsses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Cambrils
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1Kg.de cloïsses
  • 2 llimones
  • Xeres dolç
  • Oli

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, es fique l`oli i les cloïsses per que s'obrin (Les vaig retirant poc a poc conforme s'obren).
Es tira el suc de dos llimones, la copa de xeres dolç i les cloïsses, es deixen uns minuts i a menjar.
Es serveixen calentes.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1496 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: