Llomillet de porc amb bacó

Ingredients

  • 2 llomillelts de porc
  • 10 o 12 talls de bacó fumat tallat molt fi
  • 2 grans d'all
  • 1 pastilla de caldo
  • Patates
  • Sal
  • Oli
  • Pebre negre
  • Vi ranci

6 racions

Elaboració

Es netegen els llomillets, es fan petites incisions i es van ficant lamines d'alls, es salpebra.
S'embolica amb les tires de bacó i es lliga.
Es pelen les patates,es tallen a rodanxes fines i es fiquen al fons d'una safata de forn junt amb l'oli.
Es col·loquen els llomillets a damunt de les patates.
Es desfà la pastilla de caldo amb una mica d'aigua, es tira sobre del llomillet junt amb got petit de vi ranci.
Ficar.lo al forn mig a 180º durant uns tres quarts d'hora.
Es deixa refredar i es talla a rodanxes de dos centímetres.
Es torna a ficar al forn dos minuts i es serveix.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1680 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: