Llagostins amb all i oli

Ingredients

  • 30 O 40 llagostins mitjans (poden ser congelats, es pelen millor)
  • Oli d'oliva
  • Alls
  • Un ou

4 racions

Elaboració

Pelar els llagostins, deixant el cap enganxat per l'ultima anella.
Col·locar-los en una safata preferentment rodona i plana amb els caps cap a fora.
escalfar els llagostins uns 5 minuts per tal que treguin l'aigua i escorre'ls. Queden millor.
Preparar un bon all i oli de morter ben espès i escampar-lo per damunt dels llagostins, deixant els caps vistos.
Encendre el forn a 200º i gratinar fins que estiguin ben daurats.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: