Sípia amb ceba

Ingredients

  • Una sípia fresca grossa (1 1/2 Kg.)
  • Un kg. de cebes de Figueres
  • Oli d'oliva
  • Llorer
  • Wiski
  • Pastilla de caldo o sal
  • Un tros de bitxo

6 racions

Elaboració

Netejar la sípia i tallar-la a trossos de tres o quatre centímetres.
Pelar i tallar les cebes a juliana.
Ficar-ho tot a la cassola,junt amb l'oli, el llorer, el wiski i deixar-ho a foc lent durant un parell d'hores, mes o menys, fins que la ceba quedi desfeta i agafi un color marron.

2h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6642 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: