Pollastre al chilindrón

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem les cuixes de pollastre a la meitat, les salpebrem i les introduïm en una cassola amb un raig d'oli d'oliva.
Sofregir a foc mitjà perquè es vagin daurant
Tallem el pernil a daus i els incorporem perquè es vagin daurant al costat del pollastre
Trossegem la resta dels ingredients, els incorporem al pollastre un cop comencin a prendre color, movem tot bé hi afegim el got de vi blanc.
Deixem coure a foc moderat una mitja hora fins a aconseguir que el pollastre estigui tou i guisat.
Deixem reposar i acompanyem amb arròs blanc.
Si t'agrada el julivert et recomano que piquis unes fulles i un cop l'arròs estigui cuit, se'ls afegeixes en cru amb un rajolí d'oli d'oliva cru.
Mou bé i t'asseguro que està exquisit.

Notes

Aquesta és una recepta per als amants del pollastre. Fàcil de fer, molt bona i, com dic sempre, d'un dia per l'altre està molt bona i pots portar-la a la teva feina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se