Pollastre al chilindrón
Ingredients
- ◦ 6 cuixes de pollastre
- ◦ 1 ceba gran
- ◦ 2 grans d'all
- ◦ 1 pebrot vermell
- ◦ 2 pebrots verds italians
- ◦ 5 tomàquets madurs
- ◦ pernil serrà a daus
- ◦ 1 got de vi blanc
- ◦ 1 fulla de llorer
- ◦ pebre
- ◦ oli d'oliva
- ◦ sal
4 racions
Elaboració
Tallem les cuixes de pollastre a la meitat, les salpebrem i les introduïm en una cassola amb un raig d'oli d'oliva.
Sofregir a foc mitjà perquè es vagin daurant
Tallem el pernil a daus i els incorporem perquè es vagin daurant al costat del pollastre
Trossegem la resta dels ingredients, els incorporem al pollastre un cop comencin a prendre color, movem tot bé hi afegim el got de vi blanc.
Deixem coure a foc moderat una mitja hora fins a aconseguir que el pollastre estigui tou i guisat.
Deixem reposar i acompanyem amb arròs blanc.
Si t'agrada el julivert et recomano que piquis unes fulles i un cop l'arròs estigui cuit, se'ls afegeixes en cru amb un rajolí d'oli d'oliva cru.
Mou bé i t'asseguro que està exquisit.
Notes
Aquesta és una recepta per als amants del pollastre. Fàcil de fer, molt bona i, com dic sempre, d'un dia per l'altre està molt bona i pots portar-la a la teva feina.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1524 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.