Costella de porc amb cloïsses

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli ben calent, feu enrossir les costelles, ja salades i amb un pensament de pebre.
Un cop rosses, hi afegireu la ceba tallada a rodelles ben fines i els alls, també tallats finets.
En un morter, aixafeu un parell de grans d’all amb una mica de sal, el julivert i les tàperes: tot això ha d’arribar a fer una
pasta fina, que acabareu de lligar amb el rovell de l’ou dur i ho deixatareu després amb una mica de vinagre.
Renteu amb força aigua les cloïsses, que haureu deixatuna bona estona amb aigua i sal perquè deixin anar la
sorra, si en tenien.
Comproveu que les costelles siguin cuites al punt i tireu-hi per sobre les cloïsses; el foc ara ha de ser viu, perquè les
petxines s’obrin.
Quan siguin obertes, tireu-hi la picada del morter.
Tot ben barrejat i les cloïsses ben obertes, ho traureu del foc i ja ho podreu dur a taula.

Notes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se