Costella de porc amb cloïsses

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de costellas de porc (talladas a un gruix d`uns tres dits)
  • 800 grams de cloïsses
  • 1 ceba
  • All al gust
  • Julivert abundant
  • 1 cullerada de taperas
  • 1 ou dur
  • Vinagre suau
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli ben calent, feu enrossir les costelles, ja salades i amb un pensament de pebre.
Un cop rosses, hi afegireu la ceba tallada a rodelles ben fines i els alls, també tallats finets.
En un morter, aixafeu un parell de grans d’all amb una mica de sal, el julivert i les tàperes: tot això ha d’arribar a fer una
pasta fina, que acabareu de lligar amb el rovell de l’ou dur i ho deixatareu després amb una mica de vinagre.
Renteu amb força aigua les cloïsses, que haureu deixatuna bona estona amb aigua i sal perquè deixin anar la
sorra, si en tenien.
Comproveu que les costelles siguin cuites al punt i tireu-hi per sobre les cloïsses; el foc ara ha de ser viu, perquè les
petxines s’obrin.
Quan siguin obertes, tireu-hi la picada del morter.
Tot ben barrejat i les cloïsses ben obertes, ho traureu del foc i ja ho podreu dur a taula.

Notes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

980 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: