Mandonguilles d´arrós

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Posarem aquest arrós fred dintre d´un bol i hi afegirem un o dos o tres ous lleugerament batuts. La quantitat d´ous va en relació a la quantitat d´arrós de que disposem; la massa ha de quedar lligada. Desprès hi afegirem el farcit que se´ns ocorri, pot ser tonyina esmicolada de llauna, o unes cullerades de formatge ratllat, o uns encenalls de pernil que prèviament haurem picat, o unes panses de Corint i un grapat de pinyons o, senzillament, alls i julivert picoladets. Quan tots els ingredients estiguin ben barrejats formarem boletes del tamany de mandonguilles, les passarem per farina i les fregirem amb oli abundant ben calent.

Notes

La finalitat d´aquesta recepta és la de donar-li sortida a aquell arrós bullit que ens ha sobrat i que sovint s´acaba desaprofitant. Encara que hagi quedat atapeït dintre de l´olla el resultat per fer-ne mandonguilles és excel.lent; proveu a fer-les i m´ho direu!!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se