Mandonguilles d´arrós

Ingredients

  • arrós bullit del dia abans
  • ous
  • formatge ratllat o tonyina esmicolada o pernil picat o alls i julivert ben picolats, etc…
  • farina blanca
  • oli per fregir

Elaboració

Posarem aquest arrós fred dintre d'un bol i hi afegirem un o dos o tres ous lleugerament batuts. La quantitat d'ous va en relació a la quantitat d'arrós de que disposem; la massa ha de quedar lligada. Desprès hi afegirem el farcit que se'ns ocorri, pot ser tonyina esmicolada de llauna, o unes cullerades de formatge ratllat, o uns encenalls de pernil que prèviament haurem picat, o unes panses de Corint i un grapat de pinyons o, senzillament, alls i julivert picoladets. Quan tots els ingredients estiguin ben barrejats formarem boletes del tamany de mandonguilles, les passarem per farina i les fregirem amb oli abundant ben calent.

Notes

La finalitat d'aquesta recepta és la de donar-li sortida a aquell arrós bullit que ens ha sobrat i que sovint s'acaba desaprofitant. Encara que hagi quedat atapeït dintre de l'olla el resultat per fer-ne mandonguilles és excel.lent; proveu a fer-les i m'ho direu!!!


Recepta de cuina de Mandonguilles d´arrós

Mandonguilles d´arrós
per Alícia Ribot i Sabaté

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1571 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Almodis de la Marca diu:
Molt bé! Cal aprofitar el menjar amb imaginació. Molt ben fet!
Alícia Ribot i Sabaté diu:
El millor del cas és que queden boníssimes i, pels qui no saben que l´ingredient principal és l´arrós, sovint els hi costa endevinar-ho.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!