Endivies al forn, amb salsa Roquefort

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem les endivies, i les tallem en quatre trossos, menys una, que la tallarem a rodelles. Un cop tallades, les posem en una safata per anar al forn, i les enfornem a 180º, salpebrades, i amb un raig d'oli d'oliva, fins que són cuites.
Tot seguit, les posem en el plat en forma de creu, i en el centre, fem un niu, amb les rodelles d'endivia.
A part, agafem el formatge, un bon raig de nata líquida, un toc de conyac, i posem a coure en un cassó, a foc baix. Anem remenant amb el vatedor de varetes, fins aconsseguir, una salsa fina i homogènea, amb la que cobrirem les endivies abans de servir-les a taula.

40min

Notes

Les endivies cuites en el forn, a la graella, o simplement fetes a la planxa, tenen una cosa positiva : que no amarguegen.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se