Arròs d'algues i eriçons de mar

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregir les gambes i en el mateix oli sofregir les nyores.
Picar, en un morter, les nyores fregides juntament amb els grans d'all.
Afegir al fumet de peix les nyores picades amb els alls.
Posar les algues en remull durant uns quinze a vint minuts.
Sofregir el tomàquet, afegir l'arròs i seguir sofregint.
Després d'això posem el pebre vermell, les algues ja hidratades, el brou de la llauna dels eriçons de mar i tot el fumet del peix.
Quan falti uns quatre o cinc minuts per acabar la cocció, afegirem els llagostins i els eriçons ben escorreguts.
Coure uns vint minuts reposar 5 minuts i servir de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se