Arròs d'algues i eriçons de mar

Ingredients

  • 400 grams d'arròs,
  • 200 grams de llagostins,
  • 200 grams de gamba blanca
  • 50 grs d'alga seca wakame,
  • 1'5 litres de fumet de peix,
  • 2 grans d'all,
  • 2 nyoras,
  • 1 llauna d'eriçons de mar, (millor si són frescos)
  • 1 mica de pebre vermell dolç,
  • 2 tomàquets madurs,
  • I 3 brins de safrà.

4 racions

Elaboració

Sofregir les gambes i en el mateix oli sofregir les nyores.
Picar, en un morter, les nyores fregides juntament amb els grans d'all.
Afegir al fumet de peix les nyores picades amb els alls.
Posar les algues en remull durant uns quinze a vint minuts.
Sofregir el tomàquet, afegir l'arròs i seguir sofregint.
Després d'això posem el pebre vermell, les algues ja hidratades, el brou de la llauna dels eriçons de mar i tot el fumet del peix.
Quan falti uns quatre o cinc minuts per acabar la cocció, afegirem els llagostins i els eriçons ben escorreguts.
Coure uns vint minuts reposar 5 minuts i servir de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1181 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, voldria aprofitar aquesta recepta, per desitjar-te unes bones festes, per tu i la teva familia. Rep una forta abraçada. Quim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: