Gotets de xocolata amb crema pastelera i pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Farem una crema pastelera. Jo poso la llet a bullir amb la canyela i la pell de la llimona, quan arrenca el bull,o tapo i o deixo infusionar. Generalment o faig a la nit per l'endemà. Separo el rovells de la clara, poso una mica de la llet fred ja infusionada i colada, la sucre i la maizena o remeno bé; mentres la resta de la llet es al foc, quan arrenca el bull vaig tirant la preparació anterior anan remenant amb un batedor de mà per tal de que no senganxi. (Per tal de que no es faci la crosta a sobre quan es refredi, la tapo amb paper film.
Omplim el gotets, un cop sigui freda, unes 3/4 parts i a sobre i posarem una cuarta part d'una rodanxa de pinya al suc natural.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se