Gotets de xocolata amb crema pastelera i pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bombons
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 Gotets de xocolata (és compren fets)
- 1/2l. Crema pastelera - 1l.llet fresca semidesnatada, 6 Rovells d'ou, 200 gr. de sucre, canyella, una pell de llimona i 40 gr. de maizena
- Pinya al seu suc natural
12 racions
Elaboració
Farem una crema pastelera. Jo poso la llet a bullir amb la canyela i la pell de la llimona, quan arrenca el bull,o tapo i o deixo infusionar. Generalment o faig a la nit per l'endemà. Separo el rovells de la clara, poso una mica de la llet fred ja infusionada i colada, la sucre i la maizena o remeno bé; mentres la resta de la llet es al foc, quan arrenca el bull vaig tirant la preparació anterior anan remenant amb un batedor de mà per tal de que no senganxi. (Per tal de que no es faci la crosta a sobre quan es refredi, la tapo amb paper film.
Omplim el gotets, un cop sigui freda, unes 3/4 parts i a sobre i posarem una cuarta part d'una rodanxa de pinya al suc natural.
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1354 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.