Bonítol amb cebes tendres al xilindron

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Remullar les nyores dues hores.
Fer un sofregit amb la ceba de Figueres, l'all i el pebrot verd, tot rallat.
Quan enrosseix afegir els tomàquets trinxats nets de llavors, junt amb el julivert trinxat i la farigola.
Incorporar la carn de les nyores, sense pell. (la podeu extreure amb una cullereta de cafè).
Deixar coure lentament, vigilant no es cremi.(aprox. 25 minuts).
Afegir el vi i l'aigua a parts iguals, amb una mica de farina de blat de moro.
Un cop la salsa reduïda, reservar.
Tallar les cebes tendres en talls longitudinals, i sofregir en una paella amb oli.
Fregir els talls de bonítol, lleugerament enfarinats, amb sal, pebre blanc i llimona.
Montar el plat amb el tall de bonítol, la ceba tendre i la salsa per sobre.

1h

Notes

Opcionalment i podeu incorporar unes alcaparres i olives negres tallades a bocins


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se