Bonítol amb cebes tendres al xilindron

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de bonítol fresc
  • 1 manat de cebes tendres
  • 3 nyores
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba de figueres
  • 1 gra d'all
  • 3 tomàquets madurs
  • Herbes: farigola i julivert
  • Especies: pebre blanc
  • 1 got de vi blanc
  • Llimona
  • 1 cullerada de farina de blat de moro

4 racions

Elaboració

Remullar les nyores dues hores.
Fer un sofregit amb la ceba de Figueres, l'all i el pebrot verd, tot rallat.
Quan enrosseix afegir els tomàquets trinxats nets de llavors, junt amb el julivert trinxat i la farigola.
Incorporar la carn de les nyores, sense pell. (la podeu extreure amb una cullereta de cafè).
Deixar coure lentament, vigilant no es cremi.(aprox. 25 minuts).
Afegir el vi i l'aigua a parts iguals, amb una mica de farina de blat de moro.
Un cop la salsa reduïda, reservar.
Tallar les cebes tendres en talls longitudinals, i sofregir en una paella amb oli.
Fregir els talls de bonítol, lleugerament enfarinats, amb sal, pebre blanc i llimona.
Montar el plat amb el tall de bonítol, la ceba tendre i la salsa per sobre.

1h

Notes

Opcionalment i podeu incorporar unes alcaparres i olives negres tallades a bocins


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

520 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!