Peus de porc amb naps i bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 peus de porc tallats per la meitat
  • 2 naps
  • 1/2 kg bolets variats
  • 1 got de vi blanc sec
  • 2 cebes de figueres
  • 2 grans d'all
  • Pebre vermell
  • Espècias (llorer, farigola, clau, romani, orenga)
  • Picada catalana

4 racions

Elaboració

En una cassola gran sofregir la ceba i els alls, quan estigui ros, el pebre vermell.
Afegir els peus de porc, les herbes aromàtiques i sofregir.los durant un quart d'hora a foc suau.
Incorporar el vi,els naps tallats a trocos regulars cobrir amb aigua mineral i deixar bullir lentament durant 2 1/2 a 3 hores.
Quan estiguin els peus cuits, incorporar els bolets i la picada catalana i deixar bullir una estona més.

3h


Recepta de cuina de Peus de porc amb naps i bolets

PEUS DE PORC AMB NAPS I BOLETS

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1659 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: