Peus de porc amb naps i bolets
Categoria:
Carns
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 peus de porc tallats per la meitat
- 2 naps
- 1/2 kg bolets variats
- 1 got de vi blanc sec
- 2 cebes de figueres
- 2 grans d'all
- Pebre vermell
- Espècias (llorer, farigola, clau, romani, orenga)
- Picada catalana
4 racions
Elaboració
En una cassola gran sofregir la ceba i els alls, quan estigui ros, el pebre vermell.
Afegir els peus de porc, les herbes aromàtiques i sofregir.los durant un quart d'hora a foc suau.
Incorporar el vi,els naps tallats a trocos regulars cobrir amb aigua mineral i deixar bullir lentament durant 2 1/2 a 3 hores.
Quan estiguin els peus cuits, incorporar els bolets i la picada catalana i deixar bullir una estona més.
3h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1659 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.