Gall d'indi farcit

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per el farcit:

4 racions

Utensilis

Una cassola, una plata de forn, una plata de servir i un bol.

Elaboració

Primer de tot hem de desossar el gall d´indi , ren-tal i se-cal molt be. Seguidament el untem per dintre i per fora amb sal, pebre i gingebre en pols, i l´impregnem de llard de porc.
Per preparar el farcit, calen-tem oli en una cassola i fregim el fetge.
El retirem i un cop fred el partim a trossos petits.
Piquem els festucs i remullem el pa i el escorrem molt be. Barregem be aquests ingredients i salem una mica , i afegim pebre i gingebre.
Farcim el gall d´indi amb aquesta massa, les cireres i les panses.
Lliguem be el gall d´indi perquè conservi la forma i el posem al forn precalentat durant uns 30 minuts, procurant que es dauri per igual. Després baixem la temperatura del forn i seguim la cocció durant 50 minuts, regant de tant en tant amb el mateix suc de la cocció.
Passat aquest temps, donem la volta al gall d´indi, el cobrim de rodelles de taronja i seguim una altra cocció de 40 minuts. Passat aquest temps el retirem del forn i el posem en una plata per servir.
Després agafem una cassoleta i posem el fons que ha quedat de la cocció al forn i el lliguem amb una mica de vi blanc. Deixem que cogui una mica i ho posem a la plata amb el gall d´indi, o si ho preferim podem servir a part en una salsera.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se