Pits de pollastre farcits de formatge amb bacó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Obrim els pits per la meitat i els farcim amb el formatge.
Tanquem les dues meitats i les emboliquem amb les tires de bacó de manera que el pit quedi completament tancat. Aquesta tècnica és francesa i s'utilitza per evitar que la carn d'au quedi massa seca quan es fa al forn.
A continuació és convenient lligar la carn perquè no perdi la forma i el bacó quedi ben apretat al pit.
En una font de fang o similar que pugui anar al forn incorporem les cebes i les pastanagues tallades en juliana afegint l'oli, l'aigua i el vi. Salpebrem.
Sobre el llit de verdures posem els pits i introduïm al forn preescalfat a 170 graus durant una hora aproximadament (o fins que veiem que estan fets).
Si anem a servir el bacó també - que no sempre es fa - donarem uns deu minuts de gratinador perquè es posi daurat i cruixent, donant la volta al pit perquè es faci per tot arreu.
Transcorregut el temps de enfornada, traiem la cassola i aboquem el líquid i les verdures en el got de la trituradora per fer la salsa.
A aquesta salsa afegim un parell de cullerades de farina de blat i portem al foc remenant fins que espesseixi.
Tallem el pit amb el bacó i ho ruixem amb la salsa obtinguda.

Notes

Aquesta és una recepta molt senzilla i barata que a més es realitza en el forn requerint un temps de preparació molt curt,


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se