Rap amb pinyons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb oli, marquem el llom de rap salpebrat i reservem.
En aquesta mateixa paella, daurem la ceba picada amb el pebrot i l'all.
Quan estigui tendre i daurat, afegim el tomàquet trossejat i els pinyons. Ofeguem bé, mullem amb el brandy i Flamegem.
Tornem a ficar el peix i ho deixem uns minuts a foc molt suau.
Servim tot seguit

Notes

Podem acompanyar amb un gotet d'arròs blanc cuit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se