Raviolis de carxofes i mató
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 plaques de pasta
- 500 g de carxofes en oli
- 300 g de formatge crema
- 1 falca de parmesà per ratllar
- 60 g de mantega
- Sàlvia fresca
- Sal
- Pebre
- 16 Tomàquets Sherry
Elaboració
Triturem les carxofes en un robot de cuina amb el formatge crema, una mica de parmesà ratllat sal i pebre.
Posem una mica d'aquesta pasta sobre de cada placa i tanquem amb una altra.
Els coem en abundant aigua bullint durant un parell de minuts.
Daurem la mantega amb la sàlvia i els tomàquets trossejats en una paella.
Servim els raviolis recent cuits i aboquem per sobre la salsa de tomàquets, mantega i sàlvia.
Empolvorem amb parmesà ratllat i llest per servir immediatament
Comparteix aquesta recepta: