Raviolis de carxofes i mató

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Triturem les carxofes en un robot de cuina amb el formatge crema, una mica de parmesà ratllat sal i pebre.
Posem una mica d'aquesta pasta sobre de cada placa i tanquem amb una altra.
Els coem en abundant aigua bullint durant un parell de minuts.
Daurem la mantega amb la sàlvia i els tomàquets trossejats en una paella.
Servim els raviolis recent cuits i aboquem per sobre la salsa de tomàquets, mantega i sàlvia.
Empolvorem amb parmesà ratllat i llest per servir immediatament


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se