Raviolis de carxofes i mató

Ingredients

  • 16 plaques de pasta
  • 500 g de carxofes en oli
  • 300 g de formatge crema
  • 1 falca de parmesà per ratllar
  • 60 g de mantega
  • Sàlvia fresca
  • Sal
  • Pebre
  • 16 Tomàquets Sherry

4 racions

Elaboració

Triturem les carxofes en un robot de cuina amb el formatge crema, una mica de parmesà ratllat sal i pebre.
Posem una mica d'aquesta pasta sobre de cada placa i tanquem amb una altra.
Els coem en abundant aigua bullint durant un parell de minuts.
Daurem la mantega amb la sàlvia i els tomàquets trossejats en una paella.
Servim els raviolis recent cuits i aboquem per sobre la salsa de tomàquets, mantega i sàlvia.
Empolvorem amb parmesà ratllat i llest per servir immediatament


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

988 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: