Carré de porc amb salsa de coco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un bol petit, aboca l'aigua bullint sobre ½ tassa del coco, deixa reposar per 30 minuts.
Cola el líquid, prement el coco per extreure el suc.
Tira el coco i aparta el suc
En una liquadora, liqua la ceba, el julivert, l'all, els bitxos, la ratlladura de llimona i el suc de llimona, fins a formar una pasta homogènia.
Deixa de banda.
S'enfarina la carn de porc i es sacseja l'excés de farina.
En una cassola gran, escalfa l'oli a foc alt.
Afegeix la carn i daura la carn per ambdós costats .. afegeix el brou, el suc de coco que has apartat i el preparat de la liquadora, i deixa que arrenqui el bull.
Baixa la flama, tapa i bull a foc lent per 1 hora aproximadament.
Serveix sobre arròs blanc, adornat amb les 2 cullerades de coco restants.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se