Carré de porc amb salsa de coco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 500 g de carré de porc
  • 1 tassa d'aigua bullint
  • ½ tassa del coco.
  • 2 cullerades de ratlladura de coco
  • 1 ceba tallada en cèrcols
  • ½ tassa de julivert fresc
  • 2 grans d'all, a quarts
  • 2 bitxos verds picants
  • 2 tires de pela de llimona
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • 3 cullerades de farina
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 100cc de brou de pollastre

4 racions

Elaboració

En un bol petit, aboca l'aigua bullint sobre ½ tassa del coco, deixa reposar per 30 minuts.
Cola el líquid, prement el coco per extreure el suc.
Tira el coco i aparta el suc
En una liquadora, liqua la ceba, el julivert, l'all, els bitxos, la ratlladura de llimona i el suc de llimona, fins a formar una pasta homogènia.
Deixa de banda.
S'enfarina la carn de porc i es sacseja l'excés de farina.
En una cassola gran, escalfa l'oli a foc alt.
Afegeix la carn i daura la carn per ambdós costats .. afegeix el brou, el suc de coco que has apartat i el preparat de la liquadora, i deixa que arrenqui el bull.
Baixa la flama, tapa i bull a foc lent per 1 hora aproximadament.
Serveix sobre arròs blanc, adornat amb les 2 cullerades de coco restants.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

894 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: