Croquetes de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Es desfar la mantequilla a la paella, si posa la ceba molt picada.
Es deixa que es dori i afegim la farina i donem unes voltes i posem la llet i una mica de sal.
Deixem que espessi i llavors i possem la tonyina ben escorreguda del seu oli.
Esperem a que refredi la massa i formarem les croquetes que pasarem per farina, per les clares batudes i perultim per el papa ratllat.
Fregirem amb abundant oli, deixarles amb paper absorbent.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se