Rotllo de carn a la siciliana

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja la polpa de bou picada amb la molla de pa mullada en la llet i escorreguda, els dos ous, una mica de pecorino, julivert, sal i pebre.
Estira sobre la taula el tros de faldilla de bou i sala tot el tros.
Escampa la preparació sobre la carn, afegeix els ous durs al centre, el salame i el formatge caciocavallo.
Enrotlla la carn sobre si mateixa i lliga amb fil de cuina.
Dora en una paella amb mantega la ceba i posa el rotllo de carn, girant-lo contínuament.
Assaona amb sal i pebre i afegeix una mica de vi negre.
Quan el rotllo de carn estigui tendre, Retira del foc i deixa reposar una mitja hora, abans de servir, talla a rodanxes i serveix la carn banyada amb el seu suc


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se