Rotllo de carn a la siciliana

Ingredients

  • 300 g de carn de bou picada,
  • 1/2 quilo de faldilla de bou
  • molla de pa,
  • 2 ous,
  • llet,
  • pecorino (formatge d'ovella) ratllat,
  • julivert,
  • 2 ous durs,
  • 100 g de salame en trossets,
  • caciocavallo (formatge del sud d'Itàlia) en glaçons,
  • mantega,
  • una mica de vi negre,
  • 1 culleradeta de salsa de tomàquet,
  • sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Barreja la polpa de bou picada amb la molla de pa mullada en la llet i escorreguda, els dos ous, una mica de pecorino, julivert, sal i pebre.
Estira sobre la taula el tros de faldilla de bou i sala tot el tros.
Escampa la preparació sobre la carn, afegeix els ous durs al centre, el salame i el formatge caciocavallo.
Enrotlla la carn sobre si mateixa i lliga amb fil de cuina.
Dora en una paella amb mantega la ceba i posa el rotllo de carn, girant-lo contínuament.
Assaona amb sal i pebre i afegeix una mica de vi negre.
Quan el rotllo de carn estigui tendre, Retira del foc i deixa reposar una mitja hora, abans de servir, talla a rodanxes i serveix la carn banyada amb el seu suc


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

808 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: