Sopa de bolets variats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la picada:

4 racions

Elaboració

Es sofregeixen les cebes picades fins que estiguin transparents, a continuació s'afegeix la pastanaga tallada en petits daus i quan comenci a estar tova s'incorporen els alls tendres tallats a rodanxes i al final els tomàquets picats nets de pell i llavors.
Quan el sofregit hagi absorbit l'aigua que desprenguin els tomàquets s'afegeixen els bolets nets i tallats en fines làmines, deixant que coguin a foc lent i remenant de tant en quan.
Quan els bolets estiguin tendres es tira el brou de verdures es tapa la cassola i es deixa que continuï la cocció a foc lent fins que veiem la sopa espesseta i els ingredients integrats uns amb altres, afegint la picada quan faltin pocs minuts per acabar la cocció.
Aquesta sopa de bolets pot espessir amb unes llesquetes de pa integral torrat que poden posar-se en el fons del plat posant la sopa calenta sobre.
Si es desitja aquesta sopa de bolets es pot triturar convertint-la en una crema i si la trobem massa clara es pot bullir un cop triturada amb una mica de pa ratllat o farina de blat de moro.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se