Sopa de bolets variats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de Bolets frescos variats segon temporada
  • 2 Cebes tendres
  • 6 alls tendres
  • 2 Tomàquets madurs
  • 1 Pastanaga
  • 1,5 Litres de brou de verdures
  • 1 Brot de farigola
  • Oli d'oliva
  • Sal

Per a la picada:

  • 20 g d'ametlles torrades
  • 1 All
  • Opcional alguna hortalissa: pastanaga , ...al gust

4 racions

Elaboració

Es sofregeixen les cebes picades fins que estiguin transparents, a continuació s'afegeix la pastanaga tallada en petits daus i quan comenci a estar tova s'incorporen els alls tendres tallats a rodanxes i al final els tomàquets picats nets de pell i llavors.
Quan el sofregit hagi absorbit l'aigua que desprenguin els tomàquets s'afegeixen els bolets nets i tallats en fines làmines, deixant que coguin a foc lent i remenant de tant en quan.
Quan els bolets estiguin tendres es tira el brou de verdures es tapa la cassola i es deixa que continuï la cocció a foc lent fins que veiem la sopa espesseta i els ingredients integrats uns amb altres, afegint la picada quan faltin pocs minuts per acabar la cocció.
Aquesta sopa de bolets pot espessir amb unes llesquetes de pa integral torrat que poden posar-se en el fons del plat posant la sopa calenta sobre.
Si es desitja aquesta sopa de bolets es pot triturar convertint-la en una crema i si la trobem massa clara es pot bullir un cop triturada amb una mica de pa ratllat o farina de blat de moro.

40min


Recepta de cuina de Sopa de bolets variats

Sopa de bolets variats i pastanaga

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3878 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: