Amanida d'arròs i panses

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En primer lloc piquem la ceba tendra en juliana.
Coem el gotet d'arròs, seguint les indicacions del fabricant.
Remullem les panses en aigua i Brandy.
En un bol, barregem la ceba, els brots tendres i incorporem les panses, les avellanes picades i el formatge blau a daus.
Afegim l'arròs.
Preparem la vinagreta en un bol emulsionant la mel, el vinagre, la llimona, oli, sal en escates i pebre. Amb ajuda d'una forquilla la lliguem.
Amanim l'amanida d'arròs i servim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se