Amanida d'arròs i panses

Ingredients

  • 1 gotet d'arròs basmati
  • 50 g de formatge blau
  • 1 grapat de brots tendres enciam
  • 25 g de panses
  • 5 Avellanes
  • 1 rajolí de brandi
  • 1 Cebolleta
  • 1 cullerada de mel
  • 1 cullerada de vinagre de Mòdena
  • ½ Llimona
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal en escates
  • Pebre

Elaboració

En primer lloc piquem la ceba tendra en juliana.
Coem el gotet d'arròs, seguint les indicacions del fabricant.
Remullem les panses en aigua i Brandy.
En un bol, barregem la ceba, els brots tendres i incorporem les panses, les avellanes picades i el formatge blau a daus.
Afegim l'arròs.
Preparem la vinagreta en un bol emulsionant la mel, el vinagre, la llimona, oli, sal en escates i pebre. Amb ajuda d'una forquilla la lliguem.
Amanim l'amanida d'arròs i servim.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1451 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: