Crema de Bolets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Talleu la ceba a rodanxes i sofregiu-la en una cassola d’alumini alta, juntament amb la mantega, els dos grans d’all i una fulla de llorer. Deixeu-la coure molt lentament fins que quedi transparent. Tot seguit, afegiu-hi els bolets i un pessic de sal i pebre i deixeu que es coguin tapats fins que es redueixi la seva pròpia aigua. Afegiu-hi les llesques de pa torrat i flamegeu-ho amb la copa de xerès; tot seguit aboqueu-hi el brou i deixeu-ho bullir uns 40 minuts. Passeu-ho tot per la batedora elèctrica i, posteriorment, torneu-ho a passar pel colador xinès. Poseu-ho novament al foc durant 5 minuts afegint-hi la crema de llet i rectifiqueu–ho de sal i pebre. Serviu la crema, amb uns crostonets de pa torrat i encenalls de pernil

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se