Crema de Bolets

Categoria:
Origen: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g de ceps frescos
  • 300 g de xampinyons
  • 1 kg de carreroles fresques (o 200 g de seques)
  • 4 llesques de pa torrat
  • 2 l de brou
  • 50 g de mantega
  • 1/2 l de crema de llet
  • 1/2 copa de xerès
  • 2 cebes
  • 2 grans d’all
  • 1 fulla de llorer
  • sal i pebre blanc
  • Encenalls de pernil

6 racions

Elaboració

Talleu la ceba a rodanxes i sofregiu-la en una cassola d’alumini alta, juntament amb la mantega, els dos grans d’all i una fulla de llorer. Deixeu-la coure molt lentament fins que quedi transparent. Tot seguit, afegiu-hi els bolets i un pessic de sal i pebre i deixeu que es coguin tapats fins que es redueixi la seva pròpia aigua. Afegiu-hi les llesques de pa torrat i flamegeu-ho amb la copa de xerès; tot seguit aboqueu-hi el brou i deixeu-ho bullir uns 40 minuts. Passeu-ho tot per la batedora elèctrica i, posteriorment, torneu-ho a passar pel colador xinès. Poseu-ho novament al foc durant 5 minuts afegint-hi la crema de llet i rectifiqueu–ho de sal i pebre. Serviu la crema, amb uns crostonets de pa torrat i encenalls de pernil

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

738 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!