Bunyols de poma ratllada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En un bol bateu l'ou amb el sucre, la canyella i la sal.
Peleu la poma i ratlleu-la dins el recipient que té la barreja d'ou.
Finalment, incorporeu-hi la farina, sense parar de remenar fins a aconseguir una mezcla homogènia.
En un paella, escalfeu oli abundant i fregiu-hi cullerades de pasta de bunyol. L'oli ha de ser força calent però no ha de bullir.
A mesura que aneu traient els bunyols de l'oli, arrebosseu-los amb sucre i llestos.

Notes

Recomano que feu servir oli de gira·sol per fregir tot lo que sigui dolç.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se