Bunyols de poma ratllada

Ingredients

  • 1 poma golden
  • 1 ou
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 1 pessic de sal
  • 100 g de farina
  • Oli de gira·sol per fregir
  • Sucre per arrebossar-los

Elaboració

En un bol bateu l'ou amb el sucre, la canyella i la sal.
Peleu la poma i ratlleu-la dins el recipient que té la barreja d'ou.
Finalment, incorporeu-hi la farina, sense parar de remenar fins a aconseguir una mezcla homogènia.
En un paella, escalfeu oli abundant i fregiu-hi cullerades de pasta de bunyol. L'oli ha de ser força calent però no ha de bullir.
A mesura que aneu traient els bunyols de l'oli, arrebosseu-los amb sucre i llestos.

Notes

Recomano que feu servir oli de gira·sol per fregir tot lo que sigui dolç.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1136 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!