Bunyols de poma ratllada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 poma golden
- 1 ou
- 1 cullerada de sucre
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 1 pessic de sal
- 100 g de farina
- Oli de gira·sol per fregir
- Sucre per arrebossar-los
Elaboració
En un bol bateu l'ou amb el sucre, la canyella i la sal.
Peleu la poma i ratlleu-la dins el recipient que té la barreja d'ou.
Finalment, incorporeu-hi la farina, sense parar de remenar fins a aconseguir una mezcla homogènia.
En un paella, escalfeu oli abundant i fregiu-hi cullerades de pasta de bunyol. L'oli ha de ser força calent però no ha de bullir.
A mesura que aneu traient els bunyols de l'oli, arrebosseu-los amb sucre i llestos.
Notes
Recomano que feu servir oli de gira·sol per fregir tot lo que sigui dolç.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1862 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.