Quiche de truita de patates

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Folreu amb la pasta brisa un motlle de parets baixes. Punxeu varies amb una forquilla el fons de la pasta.
Precalenteu el forn a 180ºC
Peleu les patates i talleu-les a l`mines fines. Fregiu-les en una paella amb abundant oli.
Peleu i talleu la ceba, fregiu-la en una cassó, fins que quedi tova. Afegiu-la a les patates abans de que estiguin cuites del tot. Deixeu acabar la cocció.
Escorrer l'oli de les patates i la ceba. En un bol bateu els ous amb una mica de sal i aboqueu-hi les patates, remeneu-ho tot i aboqueu-ho dintre el motlle.
Allisar-ho i poseu-ho al forn durant 20 a 25 minuts, fins que quedi quallat.

Notes

Podeu afegir-hi bacon, pernil del país, xorizo, etc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se