Poltre a la pedra

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pulim bé la carn de greixos i la tallem a troços i la posem en un plat gran.
Calentem al máxim una pedra especial que pot anar en un apareil elèctric.
Tirem sal gruixuda sobre la pedra i cada persona agafar un troç de carn que posa sobre la pedra molt calenta i el cou al seu gust i anar fen ( jo, tomba i tomba ).
Acompanyem la carn amb amanida

Notes

No he posat temps d'elaboració doncs depend del troços de carn i si a la persona li agrada més o menys feta . al meu gust és uns 45 segons per troç de carn


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se