Orades salvatges al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Preparem les orades, netes de tripa i escata, i li fem uns talls al llom. Les reservem.
Tallem la ceba, la patata i el tomàquet. Triturem al turmix un gra d'all, el vi ranci, les ametlles i avellanes i el julivert.
En una paella, daurem l'altre gra d'all amb oli d'oliva. Afegim la ceba i deixem que es dauri una mica.
Després incorporem les patates i, quan agafi una mica de color, afegim el fumet de peix.
Quan la patata comenci a estar una mica cuita, posem les orades i la picada per sobre. Ho posem al forn a 180 graus durant uns 10 minuts. El temps de cocció pot (o més ben dit, ha de) variar segons la mida del peix

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se