Orades salvatges al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parell d'orades
  • Ceba
  • Tomàquet
  • Alls
  • Patata
  • Fumet de peix
  • Avellanes
  • Ametlles
  • Vi ranci
  • Julivert en fulla i sal

2 racions

Elaboració

Preparem les orades, netes de tripa i escata, i li fem uns talls al llom. Les reservem.
Tallem la ceba, la patata i el tomàquet. Triturem al turmix un gra d'all, el vi ranci, les ametlles i avellanes i el julivert.
En una paella, daurem l'altre gra d'all amb oli d'oliva. Afegim la ceba i deixem que es dauri una mica.
Després incorporem les patates i, quan agafi una mica de color, afegim el fumet de peix.
Quan la patata comenci a estar una mica cuita, posem les orades i la picada per sobre. Ho posem al forn a 180 graus durant uns 10 minuts. El temps de cocció pot (o més ben dit, ha de) variar segons la mida del peix

45min


Recepta de cuina de Orades salvatges al forn
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

974 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: