Orades salvatges al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un parell d'orades
- Ceba
- Tomàquet
- Alls
- Patata
- Fumet de peix
- Avellanes
- Ametlles
- Vi ranci
- Julivert en fulla i sal
2 racions
Elaboració
Preparem les orades, netes de tripa i escata, i li fem uns talls al llom. Les reservem.
Tallem la ceba, la patata i el tomàquet. Triturem al turmix un gra d'all, el vi ranci, les ametlles i avellanes i el julivert.
En una paella, daurem l'altre gra d'all amb oli d'oliva. Afegim la ceba i deixem que es dauri una mica.
Després incorporem les patates i, quan agafi una mica de color, afegim el fumet de peix.
Quan la patata comenci a estar una mica cuita, posem les orades i la picada per sobre. Ho posem al forn a 180 graus durant uns 10 minuts. El temps de cocció pot (o més ben dit, ha de) variar segons la mida del peix
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1204 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.