Orades salvatges al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parell d'orades
  • Ceba
  • Tomàquet
  • Alls
  • Patata
  • Fumet de peix
  • Avellanes
  • Ametlles
  • Vi ranci
  • Julivert en fulla i sal

2 racions

Elaboració

Preparem les orades, netes de tripa i escata, i li fem uns talls al llom. Les reservem.
Tallem la ceba, la patata i el tomàquet. Triturem al turmix un gra d'all, el vi ranci, les ametlles i avellanes i el julivert.
En una paella, daurem l'altre gra d'all amb oli d'oliva. Afegim la ceba i deixem que es dauri una mica.
Després incorporem les patates i, quan agafi una mica de color, afegim el fumet de peix.
Quan la patata comenci a estar una mica cuita, posem les orades i la picada per sobre. Ho posem al forn a 180 graus durant uns 10 minuts. El temps de cocció pot (o més ben dit, ha de) variar segons la mida del peix

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

560 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: