Mil fulls d'ensaladilla de peix

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegeu els musclos i coeu-los tapats amb una mica de sal. Deixeu-los refredar, retireu la carn i trossegeu-los (reserveu-ne 4 de sencers).
Fregiu les crestes. Reserveu-les. Fregiu les gambes en el mateix oli. Peleu i trossegeu 8 gambes (reserveu 4 gambes senceres).
En un cassó amb aigua el julivert i sal, feu bullir el lluç uns minuts. Reserveu i esmicoleu (reserveu-ne 4 trossos).
Barregeu la llet amb 150 ml d'oli, el tomàquet fregit el suc de taronja. Barregeu-ho amb l'enciam tallat a juliana, les gambes i els musclos. Saonar amb sal i vinagre.
Serviu una cresta farcida amb ensaladilla, tapeu amb una altre. Afegiu-hi més ensaladilla i tapeu amb salsa rosa i els peixos reservats posats per damunt i la gamba agafada amb un escuradents dreta.
Mireu la foto

40min

Notes

Per fregir les crestes, poseu-les en una paella amb oli i apreteu-les amb 2 forquilles perquè no s'inflin.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se