Mil fulls d'ensaladilla de peix

Ingredients

  • 8 crestes de la cocinera grans
  • 200 g de filets de lluç
  • 12 gambes
  • 10 musclos
  • 10 fulles d'enciam
  • 75 ml de llet
  • 2 cullerades de tomàquet fregit
  • Suc de 1/2 taronja
  • Aigua, vinagre, oli
  • Sal i julivert

4 racions

Elaboració

Netegeu els musclos i coeu-los tapats amb una mica de sal. Deixeu-los refredar, retireu la carn i trossegeu-los (reserveu-ne 4 de sencers).
Fregiu les crestes. Reserveu-les. Fregiu les gambes en el mateix oli. Peleu i trossegeu 8 gambes (reserveu 4 gambes senceres).
En un cassó amb aigua el julivert i sal, feu bullir el lluç uns minuts. Reserveu i esmicoleu (reserveu-ne 4 trossos).
Barregeu la llet amb 150 ml d'oli, el tomàquet fregit el suc de taronja. Barregeu-ho amb l'enciam tallat a juliana, les gambes i els musclos. Saonar amb sal i vinagre.
Serviu una cresta farcida amb ensaladilla, tapeu amb una altre. Afegiu-hi més ensaladilla i tapeu amb salsa rosa i els peixos reservats posats per damunt i la gamba agafada amb un escuradents dreta.
Mireu la foto

40min

Notes

Per fregir les crestes, poseu-les en una paella amb oli i apreteu-les amb 2 forquilles perquè no s'inflin.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

700 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: