Pastís de truites
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 patates mitjanes
- 250 gr de xampinyons
- 250 gr de cues de gamba (si són fresques, millor)
- 3 carbassons mitjans
- 2 cebes petites
- Salsa de tomàquet
- 12 ous
- Oli, sal i pebre negre
- Maionesa
Elaboració
Es fan 3 o 4 truites: de patata i ceba, de xampinyons, de gambes i de carbassó (o del que més us agradi).
Salpebrem la patata, la ceba i les gambes. Als xampinyons i el carbassó només hi posem sal.
Una vegada fetes les truites (3 ó 4 ous per truita, tot i que això depén del gust de cadascú), es posen en una safata ,una damunt de l'altra, alternant entre truita i truita ,capa de maionesa i capa de salsa de tomàquet. Jo sempre com a base hi poso la de patata.
Comparteix aquesta recepta: