Pastís de truites

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es fan 3 o 4 truites: de patata i ceba, de xampinyons, de gambes i de carbassó (o del que més us agradi).
Salpebrem la patata, la ceba i les gambes. Als xampinyons i el carbassó només hi posem sal.
Una vegada fetes les truites (3 ó 4 ous per truita, tot i que això depén del gust de cadascú), es posen en una safata ,una damunt de l'altra, alternant entre truita i truita ,capa de maionesa i capa de salsa de tomàquet. Jo sempre com a base hi poso la de patata.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se