Pastís de truites

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 250 gr de xampinyons
  • 250 gr de cues de gamba (si són fresques, millor)
  • 3 carbassons mitjans
  • 2 cebes petites
  • Salsa de tomàquet
  • 12 ous
  • Oli, sal i pebre negre
  • Maionesa

4 racions

Elaboració

Es fan 3 o 4 truites: de patata i ceba, de xampinyons, de gambes i de carbassó (o del que més us agradi).
Salpebrem la patata, la ceba i les gambes. Als xampinyons i el carbassó només hi posem sal.
Una vegada fetes les truites (3 ó 4 ous per truita, tot i que això depén del gust de cadascú), es posen en una safata ,una damunt de l'altra, alternant entre truita i truita ,capa de maionesa i capa de salsa de tomàquet. Jo sempre com a base hi poso la de patata.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1831 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: