Cues de rap al forn amb patates, gambes o llagostins i la seva salsa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Pelem i tallem les patates a rodanxes. Les fregim en una paella amb oli i les reservem.
Saltem les gambes o llagostins i els reservem.
Escalfem el forn a 200º, emboliquem l’all en paper d’alumini i el coem durant 30 minuts.
Posem en una plata les patates i les cues de rap a sobre, ho salem i ho coem al forn preescalfat,durant uns 25 minuts.
Traiem la pell dels alls i els piquem juntament amb el julivert. Fem fer un bull a la crema i la reservem amb els als i julivert, tot barrejat.
Traiem del forn les cues de rap amb les patates de base i posem les gambes o llagostins i la crema que hem fet la repartim per sobre , ho emplatem i servim

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se