Cues de rap al forn amb patates, gambes o llagostins i la seva salsa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Cues de rap petites uns 600 g entre lestres.
  • 1 Kg de patates
  • 4 o 5 gambes o llagostins
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Julivert
  • 1 dl de crema de llet
  • Oli d’oliva
  • Sal

3 racions

Elaboració

Pelem i tallem les patates a rodanxes. Les fregim en una paella amb oli i les reservem.
Saltem les gambes o llagostins i els reservem.
Escalfem el forn a 200º, emboliquem l’all en paper d’alumini i el coem durant 30 minuts.
Posem en una plata les patates i les cues de rap a sobre, ho salem i ho coem al forn preescalfat,durant uns 25 minuts.
Traiem la pell dels alls i els piquem juntament amb el julivert. Fem fer un bull a la crema i la reservem amb els als i julivert, tot barrejat.
Traiem del forn les cues de rap amb les patates de base i posem les gambes o llagostins i la crema que hem fet la repartim per sobre , ho emplatem i servim

55min


Recepta de cuina de Cues de rap al forn amb patates, gambes o llagostins i la seva salsa
El plat acabat de fer.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6393 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: