Cues de rap al forn amb patates, gambes o llagostins i la seva salsa
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3 Cues de rap petites uns 600 g entre lestres.
- 1 Kg de patates
- 4 o 5 gambes o llagostins
- 1 Cabeça d’alls
- 1 Julivert
- 1 dl de crema de llet
- Oli d’oliva
- Sal
3 racions
Elaboració
Pelem i tallem les patates a rodanxes. Les fregim en una paella amb oli i les reservem.
Saltem les gambes o llagostins i els reservem.
Escalfem el forn a 200º, emboliquem l’all en paper d’alumini i el coem durant 30 minuts.
Posem en una plata les patates i les cues de rap a sobre, ho salem i ho coem al forn preescalfat,durant uns 25 minuts.
Traiem la pell dels alls i els piquem juntament amb el julivert. Fem fer un bull a la crema i la reservem amb els als i julivert, tot barrejat.
Traiem del forn les cues de rap amb les patates de base i posem les gambes o llagostins i la crema que hem fet la repartim per sobre , ho emplatem i servim
55min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6393 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.