Espaguetis amb formatge ratllat i salsa de ceps

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Italia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Saltegem els bolets, directament congelats, amb una mica de sal. Reservem.
D’altra banda haurem bullit la pasta fresca tal com indiqui el fabricant.
En un cassó a foc mig posem el brick de crema de llet, uns 40 gr de parmesà ratllat i els ceps en pols. Ho deixem reduir fins que vagi espessint al nostre gust.
Al final hi afegim els bolets que havíem saltejat prèviament i hi donem un parell de voltes.
Ja ho podem salsejar damunt de la pasta fresca amb formatge ratllat

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se