Espaguetis amb formatge ratllat i salsa de ceps
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de pasta fresca ( 250 gr ), en aquests cas : espaguetis
- 1 brik de crema de llet
- 2 cullerades soperes de ceps secs en pols.
- 1 safata de 300gr de boletus (ceps) congelats
- Parmesà ratllat
- Sal
Elaboració
Saltegem els bolets, directament congelats, amb una mica de sal. Reservem.
D’altra banda haurem bullit la pasta fresca tal com indiqui el fabricant.
En un cassó a foc mig posem el brick de crema de llet, uns 40 gr de parmesà ratllat i els ceps en pols. Ho deixem reduir fins que vagi espessint al nostre gust.
Al final hi afegim els bolets que havíem saltejat prèviament i hi donem un parell de voltes.
Ja ho podem salsejar damunt de la pasta fresca amb formatge ratllat
Comparteix aquesta recepta: