Espaguetis amb formatge ratllat i salsa de ceps

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Italia
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de pasta fresca ( 250 gr ), en aquests cas : espaguetis
  • 1 brik de crema de llet
  • 2 cullerades soperes de ceps secs en pols.
  • 1 safata de 300gr de boletus (ceps) congelats
  • Parmesà ratllat
  • Sal

3 racions

Elaboració

Saltegem els bolets, directament congelats, amb una mica de sal. Reservem.
D’altra banda haurem bullit la pasta fresca tal com indiqui el fabricant.
En un cassó a foc mig posem el brick de crema de llet, uns 40 gr de parmesà ratllat i els ceps en pols. Ho deixem reduir fins que vagi espessint al nostre gust.
Al final hi afegim els bolets que havíem saltejat prèviament i hi donem un parell de voltes.
Ja ho podem salsejar damunt de la pasta fresca amb formatge ratllat

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: